ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik geniş çaplı denetim gerçekleştirildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 Mayıs 2026 tarihinde, 07.30-09.30, 12.00-13.30 ve 15.00-18.00 saatleri arasında çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik kapsamlı bir uygulama yapıldı.
Kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde okul çevreleri, iş yerleri, park ve bahçeler ile servis araçları mercek altına alındı.
Uygulama kapsamında 381 okul, 356 iş yeri, 219 park ve bahçe ile 32 metruk bina kontrol edilirken, 461 okul servisi denetlendi. Ayrıca toplam 2 bin 318 kişi hakkında sorgulama yapıldı.
Denetimler sonucunda çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalanırken, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 51 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çocukların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

0 Yorum